π diena arba Diena Laisvėje

2023 m. kovo 17 d. nuo 9 valandos gimnazijoje pasitikinėjome svečius - Vilniaus Pavilnio progimnazijos ir Vilniaus Barboros Radvilaitės progimnazijos aštuntokus ir jų auklėtojus.

π diena arba Diena Laivėje - būtent taip pavadinome šią dieną, kurios metu vyko labai daug veiklų: Žaidimas "Pažink Laisvę", integruotos pamokos ("Kalmaro žaidimas (IT+Matematika", "Daikto istorija" Lietuvių kalba+Biologija, "Chemija muzikoje arba muzika chemijoje" Chemija+Muzika) bei STEAM veikla: buvo statomi tiltai, konstruojamos oru varomos mašinos ir baliono raketos. Per STEAM veiklą aštuntokai pildė lenteles, bandė apmąstyti, kodėl jų tiltas stipriausias, o mašina važiuoja, vertino savo grupės darbą ir rezultatą. Ir nors ne visoms grupėms sekėsi pasiekti užsibrėžtų tikslų, net 92% pildžiusių refleksijos lapus pažymėjimo, kad grupei sekėsi gerai. 

"Laisvės" gimnazijos mokytojai po pamokų buvo pilni teigiamų emocijų ir nuoširdžiai dėkojo aštuntokams už jų nusiteikimą rimtam darbui ir darbinę nuotaiką!

Akimirkos iš π dienos veiklų: https://www.canva.com/design/DAFdt7lMem8/XQ0XBsEE4E6dzm5M2jeS9w/watch?utm_content=DAFdt7lMem8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Ir dar keletą akimirkų:

Pi_diena